Allesweter WolframAlpha voor iPhone tijdelijk afgeprijsd

WolframAlpha is momenteel met korting te krijgen. De superzoekmachine geeft antwoord op vragen over wiskunde, taal, cultuur, geografie en nog veel meer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wolframalphaHet is niet het koopje van de week, maar voor mensen die WolframAlpha nog wilden kopen is het mooi meegenomen. WolframAlpha is momenteel afgeprijsd naar €2,69. De alleswetende app van Stephen Wolfram levert informatie over wiskunde, statistiek, natuurkunde, scheikunde, materialen en techniek. Je kunt er eenheden mee omrekenen, datum en tijd converteren, het weerbericht en de getijden opvragen of een sterrenkaart raadplegen. Maar WolframAlpha is niet alleen expert in exacte wetenschappen: je kunt er ook politieke informatie mee opvragen, vragen stellen over muzieknoten en anagrammen oplossen. En er zit zelfs allerlei informatie over sporten, loterijen en kaartspelen in.

Keerzijde is wel, dat je er een internetverbinding voor nodig hebt. Een reviewer in de Amerikaanse App Store stelt voor dat WolframAlpha een basisversie maakt die ook offline werkt. Maar er is zoveel informatie via deze app op te vragen, dat zo’n idee waarschijnlijk onhaalbaar is.

Downloaden: WolframAlpha (€2,69, normaal €3,59, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2013, 2:14
Categorie Naslagwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.