Age of Zombies momenteel afgeprijsd naar 79 cent

Age of Zombies is de komende tijd met extra korting te downloaden. De game van Halfbrick, bekend van Fruit Ninja en Monster Dash, draait om Barry Steakfries die hele hordes zombies moet neerknallen.

age of zombiesHet is weekend, tijd voor een leuke kortingsactie. De Australische ontwikkelstudio Halfbrick heeft Age of Zombies afgeprijsd naar 79 cent (normaal 2,39 euro). Het komische schietspelletje met hoofdfiguur Barry Steakfries is nog maar één keer eerder afgeprijsd, sinds de game in oktober 2010 in de App Store verscheen. Halfbrick is bekend van de games Fruit Ninja en Monster Dash.

In Age of Zombies is Barry Steakfries maar met één ding bezig: het neerknallen van zoveel mogelijk zombies, zodat hij op tijd thuis is voor het eten. De boosaardige Professor Brains heeft hordes zombies op Barry afgestuurd. Ze zijn van plan om de mensheid te vernietigen, maar Barry houdt het hoofd koel. Hij schiet met zijn wapens en roept ondertussen flauwe grapjes. Je komt ook ninja’s, mummies en eindbazen tegen, die je met een flinke collectie wapens te lijf kunt gaan.

Downloaden: Age of Zombies (tijdelijk €0,79 normaal €2,39)
Ook verkrijgbaar: Age of Zombies Free (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2011, 20:51
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.