Actiegame 9mm van Gameloft op iPad verschenen

Max Payne voor de iPad, dat is het schietspel 9mm voor de iPad en iPhone van Gameloft. In de actiegame schiet je drugsbendes aan gort en er is ook een 12-speler multiplayer modus.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

9mm voor iPad bardameHet nieuwe en eerder aangekondigde actiespel 9mm is op de iPad en iPhone verschenen als universele app. In het spel kruip je in de huid van een agent die drugsbendes najaagt en daarbij niet echt een subtiele aanpak hanteert. Het spel lijkt geïnspireerd door het jaren oude pc-schietspel Max Payne, waarin de hoofdrolspeler ook in slow-motion van de ene na de andere dekking vliegt terwijl hij zijn magazijn leegt tegen vele tegenstanders.

Het was al bekend dat 9mm een verhalende modus zou bevatten, maar nu het actiespel uit is, blijkt hij ook online multiplayer aan boord te hebben! Maximaal twaalf spelers kunnen in vier verschillende speelkaarten de strijd tegen elkaar opnemen met de pistolen, shotguns en semi-machinegeweren.

9mm voor iPad iPhoneWie een iPad 2 in bezit heeft, mag in zijn handjes knijpen. Die wordt verwend met beelden die speciaal opgepoetst zijn voor het apparaat. 9mm is daarbij een van de eerste universele apps van Gameloft, die na installatie op de iPad ook op de iPhone te spelen is. Gameloft tekende eerder voor bijvoorbeeld de shooter N.O.V.A. 2 en de Asphalt-racegames.

Een kleine waarschuwing is echter wel op zijn plaats: het taalgebruik dat de hoofdpersoon uitslaat past volledig in het straatje van de bendes die hij lam legt. Je moet ervan houden.

Downloaden: 9mm (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2011, 13:59
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.