Skill Game voor iPad: moeilijke puzzels in lijnentrekgame

Skill Game Arcade is een game waarbij je lijnen moet trekken tussen genummerde stippen. De lijnen mogen elkaar echter niet raken en je mag ook niet van het papier af gaan.

skill game arcadeSkill Game is een game waarbij je lijnen moet trekken tussen genummerde stipjes. Simpel, zou je denken. Je trekt een lijn langs de nummers 1-2-3 en verder en er ontstaat een tekening van een giraffe of ander dier of object. Toch is het niet zo makkelijk: in Skill Games moet je namelijk lijnen trekken zonder de eerder getrokken lijnen te doorkruisen. En dat blijkt soms behoorlijk ingewikkeld. Skill Games is gemaakt door Good Apps en is geschikt voor alle leeftijden.

Je trekt de lijnen in de aangegeven volgorde van punt naar punt. Hoe verder je komt in elke puzzel, hoe lastiger het wordt om de laatste punten te verbinden. Je mag tijdens het trekken van de lijnen ook niet buiten het papier komen. Haal je je vinger van het papier voordat twee punten met elkaar zijn verbonden, dan vervalt de verbinding en moet je opnieuw beginnen.

skill gameSkill Game past dynamisch de moeilijkheid van de levels aan, terwijl je speelt. Er zijn twee varianten op de game: de classic mode en de mania mode. Bij de classic mode krijg je vooraf alle nummers te zien, zodat je een plan kunt maken. Bij de mania mode krijg je steeds twee nummers te zien, zodat je niet weet hoe de rest van de puzzel gaat verlopen.

Vind je de puzzels te moeilijk en wil je valsspelen, dan kan dat door aanschaf van de Magic Pen via een in-app aankoop van €0,79. Wie van dit soort lijnentrekgames houdt zit trouwens goed bij ontwikkelaar Good Apps, want ze hebben nog meer games waarbij je nummers met lijntjes moet verbinden.

Downloaden: Skill Game Arcade (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Skill Games (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2011, 14:33
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.