Racegame Asphalt 6: Adrenaline aangepast voor iPad 2

Asphalt 6 Adrenaline van Gameloft voor de iPad is aangepast voor de iPad 2 in de 1.2.6. update. Die voegt onder andere een soepele speelsnelheid, glimmende auto's en meebewegende schaduwen toe aan de racegame.

Asphalt 6 voor iPad 2 updateRacespel Real Racing 2 HD was er al op toegespitst en is nu ook de arcade racer Asphalt 6: Adrenaline aangepast voor de iPad 2. Uitgever Gameloft rept over een verbeterde, twee keer zo vloeiende gameplay op de nieuwe telg van Apple. De auto’s bevatten nu real-time reflecties, er is real-time lichtval op de weg, real-time schaduw van de auto en motion blur als de auto op hoge snelheid is of botst. Het gaat nog verder. De auto’s van tegenstanders zijn gedetailleerder, je kan verder in de verte kijken en effecten zoals rook onder de banden moeten er beter uitzien.

Met de gyroscoop-functie kun je door de iPad te kantelen, een kijkje nemen in de garage met het ‘gevoel dat het je eigen garage is’. Update 1.2.6. heeft dus behoorlijk ingrijpende veranderingen voor het racespel. Gamessite IGN speelde de bijgewerkte versie twee weken geleden al op de iPad 2 en schoot onderstaande video.

Downloaden: Asphalt 6: Adrenaline (€5,49)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2011 om 22:30
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.