Academic Service biedt studieboeken op iPad aan via Yindo

Academic Service stelt digitale studieboeken voortaan beschikbaar via Yindo, een webplatform dat op de iPad te lezen is. Er komen ICT-studieboeken voor MBO en HBO beschikbaar.

basiscursus apps ontwikkelenStudieboeken van Academic Service zijn vanaf nu ook op de iPad te lezen via de dienst Yindo. De Basiscursus en uitgaven voor MBO-ICT en HBO-ICT zijn per direct beschikbaar. In de serie Basiscursus zijn 70 titels te lezen op de iPad, over onderwerpen variërend van Drupal 7 tot apps ontwikkelen, momenteel de twee populairste boeken uit de serie. Daarnaast zijn er allerlei ICT-studieboeken op MBO- en HBO-niveau te raadplegen. Yindo is een webgebaseerde dienst waarbij je een persoonlijke boekenplank inricht, die via de desktop, laptop en tablet te raadplegen is. Er zitten al zo’n 2.000 titels in Yindo.

Studenten en docuenten die de studieboeken van Academic Service willen gaan gebruiken kunnen kiezen uit een combinatie van licenties en abonnementsvormen. Dat de content meteen op meerdere apparaten te raadplegen is, is daarbij ook erg handig. Je kunt permanent of tijdelijk toegang krijgen tot een boek. Academic Service is onderdeel van Sdu uitgevers.

Momentele zijn de boeken op Yindo alleen volledig te lezen, maar later dit jaar wordt het mogelijk om zelf uitgaven samen te stellen of losse hoofdstukken uit een boek te lenen. Het geeft docenten meer vrijheid om de beste hoofdstukken uit meerdere onderwijstitel te selecteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 11:23
Categorie Boeken
Onderwerp studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.