30/30: timer en takenlijst voor de iPhone in één app

De iPhone-app 30/30 is een timer en een takenlijst in één. Bij iedere taak telt de app af, waarna hij automatisch vertelt dat je ergens anders mee bezig kunt. Hierdoor kun je makkelijk je dag indelen.

30/30 iPhone-appDe iPhone-app 30/30 is een timer en een takenlijst in één: door opdrachten in de app te zetten en er een tijd aan te koppelen, wordt er afgeteld tot het moment dat je met de volgende taak bezig kunt. Op deze manier kun je makkelijk verschillende bezigheden over een dag heen spreiden, zonder dat je zelf de tijd in de gaten moet houden. De app maakt gebruik van een aantal slimme veegbewegingen, waardoor je niet door menu’s heen hoeft te worstelen om taken in te stellen. Je kunt een zelf bepaald bedrag voor 30/30 betalen.

Door taken onder elkaar te zetten en op de afspeelknop te drukken, begint de app automatisch met aftellen. Wanneer hij klaar is krijg je bericht van je iPhone, zodat je bezig kunt met het volgende. Door op de timer te tappen pauzeert hij, waarna je hem ingedrukt kunt houden om hem helemaal te stoppen. De taken onder de timer kun je ingedrukt houden om ze te verplaatsen. Het instellen, verwijderen en wijzigen van taken doet erg denken aan de iPhone-app Clear: je kunt pinchen om een taak te maken en hem het scherm uitvegen om hem te wissen.

30/30 is op het moment gratis verkrijgbaar – iets dat volgens de App Store-omschrijving ook altijd zo zal blijven. Bevalt de app je, dan kun je via een in-app je waardering laten zien door een door jou bepaald bedrag ervoor te betalen.

Downloaden: 30/30 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 18:02
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.