Adobe Ideas voor iPhone krijgt betaalde lagen-functie

Adobe Ideas, de schetsapplicatie voor iPhone en iPad, heeft een update gekregen met de mogelijkheid om maximaal 10 lagen te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Adobe IdeasDe schetsapplicatie Adobe Ideas is tegenwoordig verkrijgbaar in twee varianten: een iPhone-app en een universele app die je ook op je iPad kunt installeren. Deze universele versie heeft nu een update gekregen, met de mogelijkheid om maximaal 10 lagen te gebruiken. Je kunt deze nieuwe Layers-functie activeren via een in app-aankoop van 3,99 euro. Standaard ondersteunt Adobe Ideas één fotolaag en één tekenlaag binnen een afbeelding.


Adobe Ideas is een digitaal schetsboek. De app trekt getekende lijnen automatisch glad, zodat je geen last hebt van slecht handschrift of bibberlijntjes. De vectorgebaseerde tool bevat kwasten in meerdere diktes en een digitale gum om getrokken lijnen weer weg te vegen. Nieuw in versie 1.1 is de Redo-functie. Die gaat net als de al langer bestaande Undo-functie maximaal 50 stappen terug. Andere vernieuwingen zijn de ondersteuning voor multitasking onder iOS 4, ondersteuning voor het Retina Display van de iPhone 4 en een betere performance. Adobe Ideas slaat je schetsideeën voortaan sneller op.

Downloaden: Adobe Ideas (gratis)
Adobe Ideas

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.