Posterous krijgt officiële iPhone-app

Posterous heeft een officiële iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je makkelijk berichten online kunt plaatsen.

posterousPosterous heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. Met deze app kun je makkelijk artikelen publiceren op de website. Posterous is een blogplatform waarop het heel makkelijk is om een eigen weblogje te starten. Je kunt daarbij een mix van foto’s, tekst en video’s gebruiken. Met de app doe je dat voortaan ook onderweg. Na het opstarten druk je op de groene knop Post om een nieuw bericht aan te maken. Het schrijven werkt vervolgens net zoals het maken van een e-mailbericht: je vult twee velden in (site en titel), vervolgens tik je een stuk tekst en druk je op Send.


Vanuit de app kun je tags invoeren, je posting voorzien van een geotag of berichten op Private zetten. Een bericht kan foto’s, video’s en teksten bevatten. Wil je dat je bericht op meerdere platformen verschijnt, dan is er de optie ‘autopost’ waarmee je kunt zorgen dat al je berichten automatisch naar Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, Picasa en meer dan twintig andere sites worden gestuurd.

posterous iphonePosterous heeft de app zo gemaakt dat je foto’s en video’s worden aangepast voor mobiele bezoekers. Ook heeft de app ondersteuning voor multitasking, zodat je tijdens het uploaden van een video iets anders kunt gaan doen. Het is mogelijk om meerdere sites tegelijk te onderhouden. Ook kun je met meerdere mensen dezelfde site beheren of de reacties modereren.

Downloaden: Posterous (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.