IM-app Meebo aangepast voor iOS 4: multitasking en retina display

De populaire instant messaging-app Meebo is bijgewerkt voor iOS 4 met ondersteuning voor multitasking en retina display.

MeeboOnlangs verscheen er een nieuwe versie van de populaire gratis instant messaging-applicatie Meebo in de App Store. Met Meebo is het mogelijk om via je eigen Meebo-account tegelijkertijd met meerdere chatprotocollen verbonden te zijn. Meer dan 100 protocollen, waaronder Windows Live Messenger, Google Talk, Jabber en AIM, worden ondersteund. De laatste versie van Meebo introduceert volledige ondersteuning voor iOS 4, zoals multitasking en het retina display zodat de app er ook op de iPhone 4 en nieuwste iPod touch goed uit ziet.


Ook geeft de applicatie nu advertenties weer van Apple’s eigen iAd-advertentienetwerk en Meebo Ad, Meebo’s eigen netwerk. Met de Meebo-app wordt je door middel van push notificaties gewezen op nieuwe conversaties of reacties en ook je chatgeschiedenis wordt opgeslagen zodat je die later nog eens rustig terug kunt lezen. Ook is er ondersteuning voor landschapsweergave. Al je gesprekken worden bovendien gesynchroniseerd met de servers van Meebo, zodat je ook vanuit je browser op de desktop verder kunt chatten.

Downloaden: Meebo (gratis)

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.