Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Sparkle the Game afgeprijsd ter ere van Game Center-koppeling

Sparkle the Game is met meer dan 60% afgeprijsd omdat de game is voorzien van een Game Center-koppeling met 22 achievements. De korting is tijdelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sparkle gameOntwikkelaar 10tons geeft Sparkle the Game korte tijd met een korting van ruim 60% weg. In Sparkle komt een slingerende rij edelstenen voorbij. Jij moet vanuit het centrum gekleurde stenen schieten, zodat er minstens drie gelijkgekleurde stenen op een rijtje komen. Dit doe je zo snel mogelijk, om te voorkomen dat de slingerende rij stenen het centrum bereikt. Je schiet voortdurend stenen, maar hebt daarbij te maken met 10 krachtige amuletten, waardoor meteen een groep stenen van het speelveld wordt geblazen. Waarom deze korting? Sparkle heeft recent een koppeling met Game Center gekregen en biedt nu de mogelijkheid om achievements te verdienen. Er zijn 22 achievements en 650 punten te verdienen, plus nog een aantal geheime achievements.


sparkle iphoneBedienen van de game doe je door op het scherm te tappen. Je kunt overal tappen om een steen weg te schieten. Ook kun je tappen om de huidige en volgende steen om te wisselen. Kun je meerdere kettingreacties achter elkaar veroorzaken, dan verdien je een power-up. Normaal kost deze game €2,39. Hij is nu tijdelijk te krijgen voor €0,79 maar wie dat nog steeds een te grote gok vindt, kan ook de gratis Lite-versie eerst proberen.

Downloaden: Sparkle the Game (€0,79)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 oktober 2010 om 1:03
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.