FringOut: goedkope Fring-beldienst binnenkort op de iPhone

FringOut is de nieuwe beldienst van Fring. Hiermee kun je naar vaste en mobiele nummers bellen voor weinig geld, ook als de ontvanger geen Fring gebruikt.

fringoutFring bracht dit weekend een nieuwe versie van de iPhone-applicatie uit. Daarin zijn wat bugs rond stabiliteit en connectiviteit opgelost, maar helaas zit er nog niet de zojuist aangekondigde functie FringOut in. FringOut is vergelijkbaar met SkypeOut: je kunt wereldwijd mobiele gesprekken voeren voor erg lage tarieven. De dienst is per direct beschikbaar voor Nokia-telefoons (vandaar de afbeelding van een Nokia) en zal binnenkort ook op de iPhone en Android-toestellen beschikbaar zijn.


FringOut wordt onderdeel van de bestaande Fring-apps. De tarieven variëren naar gelang het land waar je bent en waar je naartoe wilt bellen. Een volledige tarievenlijst is online te vinden, maar denk daarbij aan 0,4 cent per minuut voor Canada, 0,6 cent voor het Verenigd Koninkrijk en 1,1 cent voor India, aldus een blogpost van Fring. Bellen naar vaste nummers in Nederland kost 1,5 en naar mobiele telefoons tussen de 14,4 en 17,0 cent, afhankelijk van het mobiele nummer. Bij België variëert de prijs van 1,5 cent tot 19,7 cent bij mobiele nummers. Het hoeft dus niet altijd goedkoper te zijn, maar als je belbundel op is kan het een uitkomst zijn.

Meer info: Fring Blog

Fring maakt altijd maffe filmpjes om uit te leggen hoe nieuwe functies werken. Zo ook deze keer:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 september 2010 om 8:11
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.