Modern Combat 2: Black Pegasus komt naar de iPhone

Modern Combat: Sandstorm komt naar de iPhone en iPad. Gameloft heeft screenshots en een trailer vrijgegeven, die echter niet veel verraadt.

modern combatModern Combat is een gameserie die overeenkomsten heeft met Call of Duty. In beide gevallen ben je verwikkeld in een oorlog en moet je met de wapens die je tot je beschikking hebt, proberen alle vijanden te doden. Gameloft heeft een tweede versie van deze game op de plank liggen, die deze herfst via de App Store zal worden uitgebracht. Over de verhaallijn en de prijs is nog niets bekend. De trailer die Gameloft heeft uitgebracht geeft ook weinig informatie daarover: we zien iemand in een speelfilm-setting rondlopen door een landschap en daarbij de iPhone als pistool gebruiken.


modern-combat

De game zelf ziet er natuurlijk compleet anders uit dan in onderstaand filmpje, zoals uit de getoonde screenshots blijkt. Modern Combat 2 zal speelbaar zijn op de iPhone en iPad. Wie alvast een voorproefje wil kan in de App Store nog steeds Modern Combat: Sandstorm (downloaden).

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.