QuickReader combineert ebooks met snellezen op de iPhone

QuickReader heeft een update gekregen naar 2.0. Deze applicatie combineert een ebook-programma met snellezen. Je kunt zelf testen wat jouw optimale snelheid is.

quickreader iphoneQuickReader is een applicatie waarmee je op de iPhone kunt snellezen. In update 2.0 van QuickReader is de snelleestechnologie verbeterd en is er gezorgd voor integratie met Facebook en Twitter. Vanaf nu heeft QuickReader bovendien een samenwerking met Feedbooks, zodat je toegang krijgt tot ruim 6.500 gratis boeken uit het publieke domein en boeken die door auteurs zelf zijn ingediend. QuickReader geeft je in de applicatie instructies om je leessnelheid te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Hiervoor moet je 10 minuten per dag op je mobiele telefoon besteden aan het lezen van teksten.


De snelheid van de applicatie is instelbaar op 100 tot 4.000 woorden per minuut, sneller dan een normaal mens kan lezen. Een optie om normaal te lezen en een snelheidstest om je optimale snelheid vast te stellen, zit er ook in. Je krijgt bij aanschaf al 50 boeken om mee te beginnen. Daarna haal je extra boeken uit het Internet Archive of Calibre2OPDS. Een iPad-versie is eveneens in de maak. Om te gebruiken heb je iPhone OS 3.0 of hoger nodig.

Downloaden: QuickReader 2.0 (€4,99)

quickreader

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.