Belstatus krijgt update naar versie 2.0

Belstatus heeft een update gekregen naar versie 2.0 omdat alle bugs zijn opgelost. De ontwikkelaar gaat nu bezig met de volgende generatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

BelstatusDe applicatie Belstatus heeft een update gekregen naar versie 2.0. Een bijgeschaafde gebruikersinterface en het oplossen van de laatste en langst openstaande bug waren voor de ontwikkelaar reden om het versienummer te verhogen – niet naar 1.0 zoals je bij een eerste bugvrije versie zou verwachten, maar inmiddels is al versie 2.0 bereikt. Die laatste bug had te maken met de weergave van belminuten en SMS-berichten: de gegevens die gebruikers op het scherm te zien kregen klopten niet.


Het probleem loste zich na een paar minuten vanzelf op, maar tegen die tijd hadden gebruikers de applicatie waarschijnlijk alweer verlaten. Ontwikkelaar Martin van Spanje kondigt aan dat hij bezig gaat met de volgende generatie van Belstatus. Welke nieuwe functionaliteit daarin zal zitten, wil hij nog niet kwijt. De huidige versie van Belstatus ondersteunt geen zakelijke abonnementen of abonnementen van andere providers dan T-Mobile, dus wellicht dat hij het in die richting gaat zoeken.

Als alternatief kun je de gratis belstatus-webapp van T-Mobile gebruiken.

Installeren: Belstatus (€1,59)

Ten onrechte is er bij dit artikel geen bronvermelding geplaatst. Wij betreuren dit ten zeerste en hebben de juiste bronlink alsnog toegevoegd.

Reacties: 54 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.