Merkwaardig: Jet Lag Fighter, World’s Top Psychic en Lazy Diet

Bijgeloof is ook in de App Store te vinden. We bespreken hier drie nieuwe apps die in ieder geval in de categorie ‘merkwaardig’ vallen. Om te beginnen Lazy Diet. Deze applicatie heeft een nieuwe benadering gevonden om af te vallen. De belofte: door naar subliminale boodschappen en geluiden te luisteren zal de productie van groeihormoon […]

lazy dietBijgeloof is ook in de App Store te vinden. We bespreken hier drie nieuwe apps die in ieder geval in de categorie ‘merkwaardig’ vallen. Om te beginnen Lazy Diet. Deze applicatie heeft een nieuwe benadering gevonden om af te vallen. De belofte: door naar subliminale boodschappen en geluiden te luisteren zal de productie van groeihormoon in je lichaam toenemen, waarna er spieropbouw volgt. Dit proces van spierontwikkeling kost energie, waardoor je afvalt. Je kunt de subliminale boodschappen ook mixen met de muziek uit je iPhone-bibliotheek.


Tweemaal per dag (‘s ochtends en ‘s avonds) luister je maximaal twee uur lang naar de boodschappen, waarna de overtollige pondjes op magische wijze verdwijnen. Sporten is niet meer nodig. Wie goedgelovig genoeg is kan de app voor €1,59 aanschaffen.

Downloaden: Lazy Diet (€1,59)

top psychicFuji Printing is een Japanse printdienst, maar tussen de bedrijven door maken ze ook regelmatig iPhone-applicaties. Fuji stuurde een persbericht om te laten weten dat Pencil Baseball World Free een groot succes is met bijna 100.000 downloads. Misschien gaat dat met de nieuw gelanceerde app ‘Search for the World’s Top Psychic! Clairvoyance Edition‘ ook lukken. In deze vreemde app moet je steeds uit één van de vijf getoonde kaarten de juiste selecteren. In elke ronde krijg je 30 uitdagingen, waarbij je tegen anderen speelt en probeert zo hoog mogelijk op de wereldranglijst van helderzienden te komen.

Downloaden: Search for the World’s Top Psychic! Clairvoyance Edition (gratis)

jet lag fighterJet Lag Fighter lijkt een wat serieuzere insteek te hebben. Met deze applicatie heb je geen last meer van jetlags na een lange vliegreis. De applicatie gebruikt daarvoor twee strategieën: het aanpassen van je slaapritme en lichttherapie. Jet Lag Fighter berekent tijdens de vlucht de ideale tijden om te gaan slapen. Ook de lengte van de slaapsessie wordt aangegeven. Het zorgt er voor dat je lichaam zich alvast aanpast aan de tijdzone waar je naartoe vliegt. De applicatie is gemaakt door vliegmaatschappij Virgin Atlantic. Wel jammer is dat je voor de app moet betalen en daarna ook nog tegen een icoontje met Virgin-reclame moet aankijken.

Downloaden: Jet Lag Fighter (€1,59)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.