biteSMS: SMS-applicatie met iPhone-integratie

biteSMS is een alternatief voor de standaard iPhone SMS-applicatie waarmee voor 6 euro cent een SMS bericht wereldwijd kan worden verstuurd. Het mooie van de applicatie is dat de SMS-database van je iPhone volledig wordt ondersteund en dat ook je verzonden SMS berichten erin worden verwerkt.
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

BiteSMS SettingsbiteSMS is een alternatief voor de standaard iPhone SMS-applicatie. Je kunt met biteSMS voor 6 eurocent een SMS-bericht wereldwijd versturen via een GPRS- of WiFi-verbinding.
Wat biteSMS bijzonder maakt is dat je in eerste instantie niet merkt dat je met een alternatieve applicatie te maken hebt. Het programma is volledig geïntegreerd in de standaard SMS-applicatie. Het detail zit hem in de verzendknop, die aangeeft ‘Send via biteSMS’ of ‘Send via carrier’.


Onder de verzendknop bevindt zich ook een statusoverzicht, die toegang geeft tot het instellingenmenu waar mee je kunt switchen tussen je provider en biteSMS. Wanneer je een SMS-bundel bij je provider hebt afgesloten is het mogelijk een teller te activeren, zodat je altijd precies weet hoeveel je van de bundel hebt verbruikt. Naast een teller voor het aantal biteSMS-credits dat je nog hebt, is het ook mogelijk om van biteSMS je default SMS-applicatie te maken.



Het mooie van de applicatie is dat SMS-database van je iPhone volledig wordt ondersteund en dat ook je verzonden SMS-berichten erin verwerkt worden. De applicatie is zeer goed doordacht en de prijs per SMS-bericht is heel redelijk te noemen. Wanneer je buiten je bundel een SMS verstuurd is 10 tot 12 cent namelijk geen uitzondering. biteSMS rekent maar de helft.

biteSMS is beschikbaar via Installer in de categorie Network.

Meer informatie: www.bitesms.com

Op dit moment is het door problemen niet mogelijk om je tegoed op te waarderen. Volgens de website is dit binnen enkele dagen weer mogelijk; om deze reden is de applicatie ook tijdelijk verwijderd uit de STE Packaging repository.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 april 2009 om 1:25
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.