11-jarige maakt iPhone-applicatie en doneert deel opbrengst aan ziekenhuis

Cameron is een 11 jarige jongen, die tijdens zijn opname in het ziekenhuis van Santa Monica programmeertalen heeft geleerd. Hij heeft met deze kennis zijn eerste iPhone-applicatie gemaakt.

iSketch gemaakt door een 11-jarigeCameron is een 11 jarige jongeman die tijdens zijn opname in het ziekenhuis van Santa Monica de tijd heeft doorgebracht met programmeertalen leren. Hij heeft hiervoor ook de cursussen van de Standford University op iTunes U bekeken. Dankzij deze nieuwe kennis heeft hij nu zijn eerste applicatie in de App Store weten te krijgen. Zijn iPhone-applicatie heet iSketch, een iPhone-applicatie waarmee je schetsen kunt maken en uiteindelijk naar iemand kunt mailen. Een deel van de opbrengsten van zijn applicatie doneert hij aan het Mattel-kinderziekenhuis, het ziekenhuis waar hij zelf in heeft gelegen.


iSketch ondersteunt geavanceerde RGB/HSV/HEX-kleurenspectra, heeft makkelijke selectie van kleurpaletten en er is veel keuze uit kwasten. Ook kun je tekst toevoegen aan je tekening. Uiteindelijk biedt de applicatie ook de mogelijkheid om je creatie te verzenden via email. Een knappe prestatie voor iemand van 11 jaar oud!

Bron: CrunchGear

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.