Grand Theft Auto: Chinatown Wars van Rockstar in de App Store

In de App Store is Grand Theft Auto: Chinatown Wars verschenen, een langverwachte game waarbij je als rijkeluiszoontje Huang een zwaard moet afleveren. Dat loopt echter anders dan gehoopt.

Grand Theft Auto Chinatown WarsEr is sinds de eerste aankondiging in augustus 2009 lang naar uitgekeken: de game Grand Theft Auto: Chinatown Wars van Rockstar. In enkele Europese App Stores, waaronder Nederland en België, is de game nu beschikbaar.

Het verhaal: na de moord op zijn vader krijgt Huang Lee een opdracht: hij moet een antiek zwaard naar zijn oom Kenny brengen. Dat is nodig om te zorgen dat zijn familie de macht behoudt over de Triad-bendes in Liberty City. Het lijkt een eenvoudige opdracht, maar voor rijkeluiszoontje Huang verloopt de opdracht niet volgens plan.


grand theft auto chinatown wars Hij wordt beroofd en voor dood achtergelaten. Om wraak te nemen en zijn eer en rijkdom te herstellen, waagt hij zich in de gevaarlijkste stad ter wereld. Om Grand Theft Auto: Chinatown Wars te kunnen spelen heb je een iPhone of iPod touch met minimaal firmware 3.1.2 nodig. De game is gelocaliseerd in diverse talen (Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans), maar helaas niet in het Nederlands. De game is 188MB groot en dus op de iPhone alleen via Wi-Fi te downloaden.

Downloaden: Grand Theft Auto: Chinatown Wars (€7,99)

Toen we eerder over Grand Theft Auto: Chinatown Wars schreven, was er al een videotrailer beschikbaar:

Click here to display content from media.rockstargames.com

Dit is een filmpje gepubliceerd via de RockstarMediaPlayer, die mogelijk niet op de iPhone werkt.

Een gameplay-filmpje op de iPhone is er ook:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 58 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.