OpenFeint brengt eigen iPhone-applicatie uit

OpenFeint heeft een aparte applicatie voor de iPhone gelanceerd, waarmee je nieuwe OpenFeint-games kunt ontdekken, vrienden beheert en je statistieken checkt.

openfeint icoonHet gamesnetwerk OpenFeint is ontstaan uit de game Aurora Feint. De makers van deze game zochten een mogelijkheid om scores online te posten en besloten het systeem ook maar meteen open te zetten voor andere ontwikkelaars. Dat scheelt extra werk om een online score- en vriendensysteem te bouwen en voor gebruikers is het makkelijk dat ze met één game de scores van meerdere games kunnen posten. Eigenlijk is het dus een soort Xbox Live-service. Helaas was OpenFeint niet de enige die op het idee kwam, want ngmoco kreeg met Plus+ de afgelopen maanden net iets meer publiciteit. Voor het beheren van je OpenFeint-account is er nu een aparte applicatie verschenen.


De applicatie is gratis verkrijgbaar en geeft je toegang tot je OpenFeint-account. Na de eerste synchronisatie zie je drie tabbladen onderaan het scherm. Het eerste tabblad geeft je toegang tot het forum en de chatfuncties, de games die je vrienden momenteel spelen en nieuwe over nieuwe OpenFeint-games. Er zijn al meer dan 500 games met OpenFeint-koppeling, dus een kleintje is OpenFeint niet. Het tweede tabblad is bedoeld om vrienden te beheren. Ook kun je daar je profiel bewerken en statistieken bekijken. Op het derde tabblad ontdek je nieuwe OpenFeint-games. Dagelijks is er een gratis game van de dag, zodat er ook nog freebies te halen zijn.

Downloaden: OpenFeint (gratis)

openfeint iphone

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.