Rabobank zoekt vijftig testers voor applicatie ‘Bankieren’

De Rabobank zoekt 50 testers voor de iPhone-applicatie die ze in januari willen uitbrengen. Met deze applicatie kun je via Rabo Mobielbankieren je saldo checken, bij- en afschrijvingen bekijken en geld overmaken.

rabo mobielbankierenZoals je eerder al kon lezen op iPhoneclub gaat de Rabobank in januari een applicatie lanceren waarmee je mobiel kunt bankieren. Het plan was om in december eerst een demo-applicatie uit te brengen, waarmee mensen alvast een indruk konden krijgen van de manier waarop je geld overmaakt. Helaas is de demo-versie door Apple afgekeurd, omdat deze te weinig functionaliteit bevatte. De Rabobank gaat daarom verder met de ‘echte’ applicatie, die voor eind januari staat gepland. Ze zoeken daarvoor vijftig testers. Heb je interesse, dan vind je op de website van de bank meer informatie en een filmpje.


Om dat applicatie te kunnen testen (of straks te kunnen gebruiken) moet je beschikken over Rabo Mobielbankieren en een TIN-code. Ook als je niet meedoet aan de betatest, maar wel van plan bent om straks de definitieve versie van de app te installeren, is het een idee om de extra dienst alvast aan te vragen (het kost trouwens wel €3 per kwartaal). Met de applicatie kun je je actuele saldo opvragen, bij- en afschrijvingen bekijken en geld overmaken. Wil je wel aan de betatest meedoen, zoek dan alvast je UDID op want die heb je nodig om de beta-applicatie te kunnen installeren.

Meer info: Rabobank iPhone-test

Reacties: 64 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.