Hotel Dash: Suite Success Deluxe: beheer een luxe hotel

Hotel Dash: Suite Success Deluxe is een game in de trant van Diner Dash, Coocking Dash en soortgelijke games. Het doel is om een hotel draaiend te houden door zoveel mogelijk dingen tegelijk te doen. Je gaat hotels renoveren en weer rendabel maken in de stad DinerTown. Ondertussen komen gasten binnen die een kamer willen […]

hotel-dash-ipadHotel Dash: Suite Success Deluxe is een game in de trant van Diner Dash, Coocking Dash en soortgelijke games. Het doel is om een hotel draaiend te houden door zoveel mogelijk dingen tegelijk te doen. Je gaat hotels renoveren en weer rendabel maken in de stad DinerTown. Ondertussen komen gasten binnen die een kamer willen hebben, terwijl jij ondertussen de kamers ombouwt tot VIP-suites. Deze variant van Hotel Dash kostte €4,49 maar is momenteel gratis te downloaden.


Hoe lang de korting duurt is zoals altijd niet te voorspellen, dus check bij het downloaden goed of de prijs nog steeds op ‘Gratis’ staat. Hotel Dash bevat 50 levels en is gemaakt door PlayFirst, dezelfde uitgever die nog veel meer Hotel Dash-games heeft gemaakt en ook de originele Diner Dash uitbrengt. Er zitten 50 levels in en er zijn 5 hotels die je moet renoveren en in vroegere glorie herstellen. Je kunt 90 updates toepassen en krijgt te maken met bijzondere gasten, zoals bekende artiesten en geesten.

Downloaden: Hotel Dash: Suite Success Deluxe (tijdelijk gratis, iPad, iOS 4.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2013, 10:43
Categorie Apps
Onderwerpen diner dash, hotel
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.