Britten krijgen vanaf morgen IKEA-catalogus op de iPhone

IKEA gaat morgen een Britse versie van de IKEA iPhone-applicatie uitbrengen. Gebruikers kunnen daarop commentaar geven, zodat er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

ikea lampenNa Spanje en Italië krijgen vanaf morgen de Britten ook de mogelijkheid om de IKEA-catalogus op hun iPhone te installeren. IKEA UK heeft bekendgemaakt dat ze vanaf morgen een Britse versie van de catalogus beschikbaar willen stellen. Het is de bedoeling om de applicatie samen met gebruikers te verbeteren. Mensen die de app installeren kunnen suggesties doen via de telefoon (hotline: 0207 307 3132), e-mail (ikeaappideas@cakegroup.com) of door een suggestie te twitteren, voorzien van de hashtag #ikeaappideas.


De applicatie geeft de mogelijkheid om de complete catalogus voor 2010 paginagewijs te bekijken. De Spaanse versie van de IKEA-catalogus was aanvankelijk ook in de Nederlandse App Store te krijgen (als IKEA Catálogo Interactivo), maar is later weer weggehaald. Er is ook een Nederlandse versie van de IKEA-app in de maak, hoorden we in de wandelgangen.

Hieronder zie je een demonstratie van de IKEA-applicatie. Wat opvalt, is dat deze er anders uitziet dan de Spaanse versie, waarbij je ook producten in je eigen omgeving kon uitproberen, door een foto te maken met de iPhone-camera. Het filmpje van de Britse versie wekt de indruk dat het eigenlijk een gigantisch PDF-bestand is, waar je doorheen kunt bladeren.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Foto: Jim, CC Flickr

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 december 2009 om 15:28
Onderwerp
Categorie
Lifestyle

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.