DOOM nu speelbaar op iPhone

iPhoneDoom is in andere handen en dat heeft een nieuwe, speelbare versie van Doom in breedbeeldformaat opgeleverd. De demovideo laat zien dat de bediening via het scherm nog wel te wensen overlaat.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Doom voor iPhoneDe vraag of het nuttig is, om DOOM op je iPhone te kunnen spelen, is eigenlijk niet zo belangrijk. Het gaat erom dat het kan! Stephen T (ook bekend als psychochromatic) heeft onlangs de leiding van Management.Doom overgenomen van de originele ontwikkelaar, Stepwhite. Dat heeft een nieuwe, speelbare breedbeeldversie opgeleverd van deze first person shooter.


DOOM voor de iPhone werd in augustus al aangekondigd. Het had toen een cruciaal gebrek: de spelbesturing werkte nog niet. Dat is nu opgelost. In de demovideo (hieronder) kun je zien hoe de bediening plaatsvindt: met je vingers. Daarbij valt op dat je vingers toch vaak delen van het scherm bedekken, wat het uitzicht belemmert. Ook werkt de audio nog niet en daarmee is DOOM op de iPhone nog steeds voornamelijk bedoeld om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van games en graphics. Als je echt DOOM wilt spelen, kun je beter voor een ander platform kiezen.

Meer info is te vinden op de projectpagina van iPhoneDOOM.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.