Twee nieuwe applicaties van Robota: iSpit en Guitar Tuner

Robota heeft een nieuwe applicatie uitgebracht: iSpit. Met deze HTTP-server krijg je toegang tot het bestandssysteem op de iPhone, waarna je bestanden kunt delen. Daarnaast hebben ze Guitar Tuner uitgebracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iSpitRobota, de makers van SysInfo en Screenshot, hebben nu weer iets nieuws gemaakt. iSpit is een draagbare HTTP-server, waarmee je bestanden kunt delen vanaf je iPhone. De applicatie heeft twee opties: de server in- en uitschakelen. In de browser kun je naar het ip-adres 192.168.0.2 gaan om een lijst van het bestandssysteem op je iPhone te zien.Er zijn al meer HTTP-servers voor de iPhone, maar iSpit is makkelijker in te stellen en te gebruiken. Je kunt iSpit installeren via Installer.app, door te kiezen voor de Ste Packaging source.


Guitar TunerRobota Softwarehouse brengt de afgelopen tijd zoveel applicaties uit dat we er zelfs eentje hebben gemist: de gratis Guitar Tuner, waarmee je je gitaar kunt stemmen. De applicatie bevat zes knoppen, één voor elke snaar. Tik je op een van de knoppen dan hoor je de bijbehorende noot. Als er voldoende donaties binnenkomen gaat Robota er ook nog extra functies aan toevoegen, zoals stemmen via de ingebouwde microfoon en frequentie-analyse. Geavanceerde gebruikers kunnen nu al de geluiden aanpassen, simpelweg door de aanwezige WAV-bestanden te vervangen.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.