Promotieplan voor iPhone 5S noemt A7-processor en 8-megapixelcamera

Een Chinees promotieplan voor de iPhone 5S bevat gedetailleerde specificaties en vergelijkingen met de iPhone 4, 4S en 5. Er zit een A7-chip en 8-megapixelcamera in.

iphone-5s-promotieplanDinsdagavond gaat Apple de iPhone 5S onthullen. Wie niet van spoilers houdt, kan onderstaand lijstje met specificaties uit Chinese bron maar beter overslaan. De specificaties zijn te vinden op een PR-plan voor de iPhone 5S, gericht op de Chinese markt. In een schema is te zien hoe de iPhone zich ontwikkeld heeft vanaf de iPhone 4 tot de iPhone 5S. Het promotieplan noemt de A7-processor en een 8-megapixelcamera. Verder zijn de specs grotendeels gelijk aan de iPhone 5: dezelfde afmetingen (123,8 x 58,6 x 7,6 mm), hetzelfde gewicht van 112 gram en hetzelfde 4-inch retina-scherm met een resolutie van 1136 x 640. De informatie is afkomstig van de Chinese website ctechcn.com, die forums zoals Weibo afstruint naar gelekte informatie.


De belangrijkste specs van de iPhone 5S zijn uit onderstaande sheets af te lezen:

  • Netwerken: GSM/ UMTS/ HSPA +
  • Scherm: 4-inch scherm, 1136 x 640 pixels resolutie, 326 ppi
  • Camera: 8-megapixelcamera met f/2.0 diafragma voor betere foto’s in schemerige omstandigheden en dubbele flitser
  • Frontcamera: 2-megapixels
  • Chip: Apple A7 processor
  • Batterij: spreektijd 8 uur, standbytijd 250 uur
  • Afmetingen: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
  • Gewicht: 112 gram

Mocht je nog twijfelen of Apple een vingerafdrukscanner in de iPhone 5S gaat inbouwen: dit promotieplan bevestigt met het rode rechthoekje nog eens dat er iets aan de homeknop is veranderd. Verderop staat de tekst ‘vingerprintlezer’. Het promotieplan lijkt bedoeld voor de iPhone 5S die via China Unicom wordt uitgebracht; vandaar dat er geen informatie over LTE is opgenomen. De grote vraag welke van de 41 LTE-frequenties de iPhone 5S gaat ondersteunen, blijft nog even onbeantwoord.

iphone-5s-reclamefolder-2

iphone-5s-reclamefolder-4

Er is ook iets gewijzigd aan de Lightning-connector:

promotieplan-iPhone-5s-3

promotieplan-iphone-5s-2

promotieplan-iphone-5s-1

Reacties: 55 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.