T-Mobile vergroot databundels buitenland, introduceert 3-dagenpas

T-Mobile heeft de datapassen voor in het buitenland vergroot. Hierdoor kun je meer MB's verstoken tijdens je vakantie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile dagpasT-Mobile heeft de datapassen voor in het buitenland vergroot, waardoor abonnees meer MB’s in het buitenland kunnen gebruiken. Dit liet de provider weten in een persbericht. De goedkoopste dagpas biedt voortaan 10MB in Europa, Canada, Australië en een reeks andere landen. De weekpas geeft binnen Europa nu voor 15 euro 200MB. Volgens T-Mobile zijn de bundelgroottes verdubbeld ten opzichte van eerder. Daarnaast is nu ook de zogeheten 3-dagenpas geïntroduceerd, waarmee je voor drie dagen op vakantie 50MB, 30MB of 15MB tot je beschikking krijgt.


Abonnees die een dagpas, 3-dagenpas of een weekpas afsluiten hebben een beperkt aantal MB’s om op vakantie te gebruiken. Zodra je 80 procent van je bundel hebt verbruikt ontvang je een waarschuwingsbericht van T-Mobile. Bij een weekpas kun je na het verloop van de bundel nog blijven internetten, maar wordt de snelheid teruggebracht naar 64Kbps upload- en downloadsnelheid.

De provider laat ook weten per 1 juli de kosten voor bellen en internet binnen de EU te verlagen naar 29 eurocent per minuut en 54 eurocent per MB. Hiermee houdt T-Mobile zich aan de nieuwe maximumprijzen. Internetten in het buitenland zal vanaf 2014 vermoedelijk nog veel goedkoper worden. Dan hoopt de Europese Unie namelijk de roamingkosten binnen Europa af te schaffen.

T-Mobile datapas

Meer informatie: T-Mobile

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.