Candy Crush Saga krijgt 30 nieuwe levels en kameleonsnoep

Candy Crush Saga stelt zijn populariteit wat langer uit met een update voor iPhone en iPad. Nieuw: 30 nieuwe levels en kameleonsnoep!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Candy Crush Saga nieuwe update iPhone iPadNog geen twee weken na de vorige update van het razend populaire match-3 spelletje Candy Crush Saga, is het spel alweer bijgewerkt. Als je het spel nu updatet, krijg je dertig nieuwe uitdagingen extra in het spel, wat het totaalaantaal levels op maar liefst 335 brengt. Net als de vorige keer, zijn de nieuwe levels verdeeld over twee nieuwe werelden. Verrassender is de introductie van een venijnig snoepje: kameleonsnoep.


Kameleonsnoep heeft het trekje om van kleur te veranderen nadat hij wordt betrokken in een beweging. Zo ziet het speelveld er na elke beweging weer een beetje anders uit. Ontwikkelaar King.com Limited noemt het een gevaarlijk snoepje, waarschijnlijk omdat hij zo onvoorspelbaar is. Maar hij kan juist ook helpen de onderkant van het veld van kleur te laten veranderen, waardoor daar weer wat meer mogelijk is. Best handig, als het daar al een tijdje vast stond.

De twee nieuwe werelden, afleveringen geheten in Candy Crush Saga, heten Kostelijke kusten en Knaagberg. Ze hebben beide een licht vakantiethema, overgoten met zon en Mexicaanse hoeden.

Downloaden: Candy Crush Saga (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Reacties: 51 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.