Minecraft-update voegt pijl en boog en nieuwe monsters toe

Een nieuwe update voor Minecraft op de iPhone voegt de mogelijkheid om een pijl en boog te maken toe. Ook kun je voortaan skeletten en spinnen tegenkomen in de spelwereld.

Minecraft boogschietenEen update voor de iOS-versie van Minecraft voegt een aantal functies en verbeteringen toe. Hierdoor is het voortaan mogelijk om een pijl en boog te maken waarmee je op monsters en dieren in de spelwereld kunt schieten. Zoals gebruikelijk moet je eerst de materialen in de spelwereld vinden voordat je het wapen in elkaar kunt zitten, als je in survival-modus speelt. De update introduceert ook skeletten en spinnen, die ‘s nachts en op donkere plekken verschijnen en je aanvallen.


Er worden in de update ook 20 verschillende bugs opgelost, waaronder één waarbij het gebruik van de oven uit de vorige update tot een crash leidde. De balk onderin het scherm waarin je voorwerpen kunt plaatsen is ook vergroot, waardoor je voortaan vijf objecten ziet.

In Minecraft moet je in een spelwereld voorwerpen verzamelen en dingen bouwen. Dit kun je doen om te overleven, maar ook om bijvoorbeeld op ontdekkingstocht te gaan, een dorp te bouwen of een ander creatief bouwwerk uit de grond te stampen. De pc-versie van Minecraft werd in het begin gemaakt door één man en werd miljoenen keren verkocht. De iOS-game bevat nog niet alles uit het origineel en wordt geregeld geüpdatet met nieuwe functies.

Downloaden: Minecraft – Pocket Edition (€5,49)

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 augustus 2012 om 20:30
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.