Alternatief voor iSlsk: muziek downloaden met dTunes (Cydia)

dTunes is een goed alternatief voor iSlsk, waarmee je muziek kunt zoeken en downloaden, via Seeqpod. Het werkt alleen als je de Safari Download Plugin geïnstalleerd hebt.

dTunesdTunes is een nieuwe applicatie uit de ModMyiFone-source, waarmee je kunt luisteren naar muziek van de website Seeqpod. Je kunt de muziek echter ook downloaden via de Safari Download Plug-In, die je misschien al eerder had geïnstalleerd voor het downloaden van (YouTube-)filmpjes. Na het downloaden tap je op de titel, waarna het in de standaard muzieksoftware (dus in de iPod-applicatie) wordt afgespeeld. dTunes werkt alleen wanneer je de Safari Download Plugin geïnstalleerd hebt. Verwijder je de plugin, dan zal dTunes ook worden verwijderd.


dTunes SeeqpodGedownloade bestanden zijn te vinden in de map /var/mobile/Library/Downloads. dTunes is te installeren via Cydia in de categorie Multimedia. Je moet dan wel de ModMyiFone-source toegevoegd hebben.

De Safari Download Plug-In is ook beschikbaar in Cydia. Deze is te vinden in de categorie Networking in Cydia, via de repo van BigBoss.

Via: iSpazio

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 september 2008 om 16:09
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.