Pocket Informant voor iPhone tijdelijk voor half geld

Pocket Informant is een nuttige app, die echter wat prijzig is. De ontwikkelaar geeft momenteel echter 50% korting, zodat je nu betaalbaar je agenda en taken kunt beheren.

pocket informantPocket Informant is een nuttige maar ook wat prijzige app, waarmee je je agenda en taken overzichtelijk kunt beheren. Normaal betaal je €10,49 voor deze app en voor de iPad-versie ben je nogmaals €11,99 kwijt. Omdat de Amerikanen hun belastingaangifte moeten doen hebben de ontwikkelaars van Pocket Informant besloten om beide apps nu met 50% korting aan te bieden.


Pocket Informant is een app die Getting Things Done en andere productiviteitsaanpakken ondersteunt. Je kunt de agenda per dag, week of maand bekijken. Ook zijn er aparte views voor taken en een weekoverzicht in kolommen. Pocket Informant is een zeer uitgebreide app, dus kijk even in de beschrijving in de App Store of deze app precies biedt wat je zoekt.

pocket informant iphone

De eerstvolgende grote update van Pocket Informant (versie 2.0) wordt eind april verwacht op de iPhone. Twee of drie weken later zal ook de iPad-versie een update krijgen. Op de website van de ontwikkelaar kun je lezen over de nieuwe functies. De ontwikkelaars hebben er ook een blogposting aan gewijd.

Downloaden: Pocket Informant (tijdelijk €4,99 – normaal €10,49)
Ook verkrijgbaar: Pocket Informant HD (tijdelijk €5,49 – normaal €11,99)
Tipgever: Jeroen

pocket informant ipad

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.