Colgate E1 Smart Connect tandenborstel

Met de Colgate Smart E1 poets je steeds slimmer je tanden! [video] #adv

Exclusief verkrijgbaar in de Apple Store

Een goed gebit is hard werken. Goed tandenpoetsen, flossen en algehele mondhygiëne zijn superbelangrijk voor gezonde tanden. Juist daarom vinden we de elektrische tandenborstel Colgate Smart E1 zo interessant, want die zorgt er dankzij Apple's ResearchKit voor dat hij automatisch slimmer wordt.

Ook bijzonder is dat de Colgate Smart E1 alleen in de Apple Store verkrijgbaar is. Hij kost daar 99,95 euro en dat is geen geld voor een apparaat dat je tweemaal per dag nodig hebt. Je hebt er nog meer plezier van als je een huisgenoot laat meepoetsen en dat kan dankzij de extra meegeleverde borstelkop. Wat zit er nog meer in de verpakking? Dat zie je in onze uitpakvideo!

Dit artikel wordt je aangeboden door Colgate. Lees onze disclaimer


Zoals je in de video ziet zitten deze onderdelen in de verpakking:

  • De Colgate Smart E1 met borstelkop
  • Een extra borstelkop voor een huisgenoot
  • Het laadstation
  • Een boekje met uitleg

Slim poetsen dankzij kunstmatige intelligentie
Voor Apple-fans is het interessant om te weten dat dit een van de eerste toepassingen van ResearchKit in Nederland is. Meestal kun je als Nederlander niet meedoen aan dergelijke medische onderzoeken, maar met de Colgate Smart E1 poets je niet alleen voor jezelf, maar deel je ook kennis waar anderen iets aan hebben. De gegevens worden anoniem verstuurd en worden gebruikt voor onderzoek naar poetsgedrag en algemene mondhygiëne. Wil je dat liever niet? Geen punt, je bepaalt zelf of je meedoet.

Colgate Smart E1

De grote vraag is natuurlijk: poetst zo’n slimme tandenborstel nou ook makkelijker? Ook dat hebben we voor je getest. Je maakt via Bluetooth verbinding met je iPhone en kunt met een volle batterij ongeveer tien dagen poetsen. Daarna laad je de accu met het meegeleverde oplaadstation in ongeveer 12 uur weer compleet op. In het handvat zitten intelligente sensoren die met AI (kunstmatige intelligentie) in de gaten houden of je wel goed poetst. De Colgate Smart E1 houdt natuurlijk ook in de gaten of je wel regelmatig poetst en ook of je je wel aan het advies van 2 minuten poetsen houdt. Daar hoef je dus zelf niet meer over na te denken. De bijbehorende Colgate Connect-app bevat een 3D-borstelcoach die beter poetsen stimuleert en het tandenpoetsen weer leuk maakt. Met realtime feedback weet je zeker dat je goed poetst.

Verveel je je tijdens het poetsen? Ah, kijk! Daar heeft Colgate ook aan gedacht: er zitten poetsspelletjes in de app, die eigenlijk bedoeld zijn voor kinderen, maar die we zelf ook leuk vonden om te spelen. Maar poetsen is ook een serieuze bezigheid, dus vandaar dat het ook best handig is dat je je poetsgegevens met je tandarts kunt delen, om te laten zien dat je écht goed bezig bent geweest.

Poets je nu nog met een gewone borstel? Doe er wat aan en ga snel naar de Apple Store om de Colgate Smart E1 te proberen! Voor 99,95 euro is ‘ie van jou.

Dit artikel wordt je aangeboden door Colgate. Lees onze disclaimer

Colgate E1 Smart Connect tandenborstel

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 27 augustus: Dit artikel is op 27 augustus 2018 opnieuw gepubliceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2018, 11:02