Zakelijke e-mail met Visto for iPhone

Visto for iPhone is een nieuwe dienst om via beveiligde IMAP e-mail van je Microsoft Exchange of Lotus Domino server te ontvangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Visto for iPhoneAls je smartphone-gebruiker bent, heb je vast wel eens van Visto gehoord. Ze bieden een e-maildienst waarmee je je smartphone kunt synchroniseren met Microsoft Exchange en Lotus Domino van IBM. Vanaf begin oktober komt er ook een speciale versie voor de iPhone, die $10 per maand gaat kosten. Het werkt via beveiligde IMAP, waarbij een combinatie van de ingebouwde Mail-applicatie en de Sarafi-browser wordt gebruikt.


Het installeren gaat niet vanzelf: je moet software op de pc installeren om te zorgen dat de push e-mail naar de iPhone werkt, of server-software installeren. Doug Brackbill van Visto zegt dat zijn zakelijke klanten laaiend enthousiast zijn: er staan al meer dan 3.000 nieuwe klanten te trappelen om het te gebruiken, zonder dat er ruchtbaarheid aan gegeven is. Er zijn op dit moment “honderden” betatesters aan het werk, die moeten zorgen dat de toepassing straks probleemloos werkt.

Concurrenten van Visto zijn onder anderen Intermedia en Kerio. In de video hieronder kun je zien hoe Visto for iPhone werkt. Gratis inschrijven voor een 60 dagen proefperiode kan hier.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2012 om 15:56
Categorie
iOS en iPadOS

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.