WWDC 2014 vanaf 2 juni t/m 6 juni in San Francisco

WWDC 2014 vindt dit jaar plaats van 2 juni 2014 tot en met 6 juni 2014. In Moscone West zal Apple nieuwe aankondigingen doen en workshops organiseren.

wwdc14-banner
De WWDC 2014 start dit jaar op 2 juni 2014 in San Francisco. Dat heeft Apple zojuist bekendgemaakt via een persbericht. Dit jaar zal er voor het eerst een loting van toegangsbewijzen plaatsvinden. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor één van de 5.000 kaartjes. Zorg wel dat je dit vóór 7 april 10:00 uur lokale tijd doet (19:00 uur Nederlandse tijd), want dan sluit de inschrijving. Daarna zullen de kaarten willekeurig worden toegewezen aan de geïnteresseerden. De website waar je je kunt aanmelden is inmiddels beschikbaar.

tim cook wwdc kleinEen paar uur na het sluiten van de aanmelding (om 2:00 uur ‘s nachts Nederlandse tijd) weten ontwikkelaars al of ze recht hebben op een ticket. Net als in voorgaande jaren kost een ticket €1.599.

Tijdens de vijf dagen durende conferentie komen ontwikkelaars van over de hele wereld samen om te luisteren naar workshops over iOS en OS X. Meer dan 100 technische sessies staan gepland en er zullen meer dan duizend Apple-engineers aanwezig zijn om vragen van de 5.000 ontwikkelaars te beantwoorden. Maar de grootste trekpleister is de keynote op maandag, waar Apple altijd nieuwe producten aankondigt. Dit jaar zal Apple volgens verwachting iOS 8 onthullen en misschien ook iets zeggen over de iWatch. Apple meldt in het persbericht in ieder geval al dat er nieuws zal worden aangekondigd over de toekomst van iOS en OS X.

Apple belooft dat de traditionele keynote op maandag 2 juni 2014 en de uitreiking van de Apple Design Awards dit jaar via een livestream zullen worden uitgezonden op de WWDC-website.

Apple’s uitnodiging aan ontwikkelaars geeft de ambities van dit jaar aan: we gaan de wereld veranderen!

wwdc14-home-introduction

Om kans te maken op een kaartje moet je lid zijn van het iOS Developer Program, iOS Developer Enterprise Program of Mac Developer Program. Ontwikkelaars tussen de 13 en 17 jaar moeten via hun ouders of andersoortige begeleider de aanvraag doen. Krijg je een kaartje toegewezen, dan moet je uiteraard de normale prijs van €1.599 betalen. De WWDC-kaarten zijn niet overdraagbaar en kunnen ook niet worden verkocht of geruild met anderen. Eerder waren er al geruchten dat Apple begin juni had gereserveerd voor WWDC 2014. Dat werd afgeleid uit de activiteitenkalender van Moscone West, waar in de eerste week van juni nog een gapend gat te bespeuren was.

Lees ook: Dossier WWDC 2014

wwdc2014-ticket

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2014, 15:47
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.