Voorlopig geen keyboard-dock voor iPad 2

Bij de lancering van de iPad 2 bracht Apple geen nieuwe iPad Keyboard Dock uit. Het lijkt er voorlopig ook niet van te komen: marketingbaas Phil Schiller benadrukt het gemak van het virtuele toetsenbord en Bluetooth-toetsenbord.

ipad 2 keyboard dockBij de lancering van de eerste generatie iPad bracht Apple twee bureau-accessoires uit: een gewone dock en een dock met ingebouwd toetsenbord. Bij de iPad 2 kwam er geen nieuwe versie van het toetsenborddock. Het lijkt erop dat Apple ook geen plannen heeft om een nieuwe versie uit te brengen. Apple’s senior vice president of marketing, Phil Schiller, reageerde op een e-mailtje van een gebruiker die ernaar vroeg. Schiller antwoordde dat het virtuele toetsenbord van de iPad 2 prima werkt en dat het ook erg gemakkelijk is om een Bluetooth-toetsenbord te gebruiken. Overigens is de eerste generatie iPad-dock ook geschikt voor de iPad 2 en dat geldt ook voor de uitvoering met geïntegreerd toetsenbord.


Schiller zei in zijn e-mailtje (waarvan de authenticiteit overigens niet is vastgesteld):

People prefer to use the iPad’s built in soft keyboard most all of the time, it works very well. Those that do choose to use an external keyboard most often choose to use Apple’s bluetooth wireless keyboard for the convenience it provides.

Te koop in de Apple Store: iPad Keyboard Dock Nederlands (€69) en Apple Wireless Keyboard Nederlands (€69)
Ook verkrijgbaar: iPad 2 Keyboard Dock (€29)

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 maart 2011 om 11:20
Categorie
Accessoires

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.