Vodafone opent forum voor kennisuitwisseling door klanten

Vodafone heeft een forum geopend voor klanten, die onderling informatie willen uitwisselen. De nadruk ligt op technische aspecten van producten en diensten. Vragen over jouw persoonlijke situatie kun je niet stellen, want Vodafone levert er geen support.

vodafone helpdeskIn navolging van T-Mobile is sinds gisteren ook Vodafone met een forum voor klanten begonnen. Na inloggen kunnen klanten met elkaar in discussie gaan en vragen aan elkaar stellen. Het forum is erop gericht dat de bezoekers onderling informatie kunnen delen, ook op momenten dat de telefonische helpdesk niet bereikbaar is. Het is echter geen plek waar je met persoonlijke vragen over je abonnement terecht kunt, want medewerkers van Vodafone zelf zijn alleen in een faciliterende rol aanwezig en leveren geen support.

Vragen wanneer je abonnement afloopt heeft dus geen zin, maar vragen wie of er mensen zijn die problemen ondervinden met Vodafone’s FUP (ik noem maar wat) kan bijvoorbeeld wel. De nadruk ligt op de technische aspecten van de producten en diensten die Vodafone aanbiedt.

Meer info: forum.vodafone.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2010, 4:42
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.