Vloeiend sliden door Springboard met Smoothboard (jailbreak)

De werking van het sliden door Springboard is waarschijnlijk iedereen wel bekend; met een slide-beweging scroll je één pagina en pagina's worden altijd automatisch gecentreerd. Normaliter betekent dit dat je bijvoorbeeld vijf keer moet sliden om op de zesde pagina van Springboard te komen. Smoothboard brengt hier verandering in.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

De werking van het sliden door Springboard is iedereen wel bekend; met een slide-beweging scroll je één pagina en pagina’s worden altijd automatisch gecentreerd. Normaliter betekent dit dat je bijvoorbeeld vijf keer moet sliden om op de zesde pagina van Springboard te komen. Smoothboard brengt hier verandering in.

Na de tweak Smoothboard van Aaron Ash te hebben geïnstalleerd, zal Springboard niet meer op elke volgende pagina locken. Dit betekent dat je met een grote slide meerdere pagina’s kunt scrollen; in één keer sliden van de zevende Springboard pagina naar Spotlight bleek geen probleem voor deze tweak. De pagina’s worden na installatie van de tweak ook niet meer automatisch gecentreerd.

De huidige versie van Smoothboard is 0.1.0-2 waarin zich nog enkele kleine bugs bevinden, zoals het feit dat pagina’s wél gecentreerd worden als er op die pagina een applicatie wordt geopend of als je met applicaties gaat schuiven. Smoothboard maakt gebruik van MobileSubstrate.

Smoothboard is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:51
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.