Virtueel updaten met Firmware 3.1.3 van BigBoss (jailbreak)

BigBoss heeft een tweak beschikbaar gemaakt voor gebruikers van firmware 3.1.2 om virtueel te updaten naar 3.1.3. Na installatie van de tweak zal iTunes je niet meer lastig vallen met de vraag om te updaten en kun je elke applicatie weer installeren.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

BigBoss (bekend van de gelijknamige repository en onder andere SBSettings) heeft een tweak beschikbaar gemaakt voor gebruikers van firmware 3.1.2 om virtueel te updaten naar 3.1.3. Na installatie van de tweak zal iTunes je niet meer lastig vallen met de vraag om te updaten en kun je elke applicatie weer installeren.


Volgens BigBoss is firmware 3.1.3 niets anders dan firmware 3.1.2 met extra maatregelen tegen jailbreaken. Elke applicatie die geschreven is voor 3.1.3 zou daarom ook op firmware 3.1.2 moeten werken. Er is dan ook geen enkele reden voor ontwikkelaars om te vereisen dat je gebruik maakt van de laatste firmware, maar aangezien sommige ontwikkelaars dat toch doen kun je dit nu zelf oplossen.

Daarnaast zal het installeren van de tweak ervoor zorgen dat iTunes je iPhone of iPod Touch herkent als een apparaat waar iPhone OS 3.1.3 op geïnstalleerd staat. Dit betekent dat je niet meer zult worden gevraagd of je wilt updaten naar de laatste firmware en dat je dit ook niet meer per ongeluk via iTunes zou kunnen doen, waardoor je de mogelijkheid om te jailbreaken en unlocken kwijt kunt raken (afhankelijk van welk type iPhone of iPod Touch je gebruikt).

Firmware 3.1.3 is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss en is specifiek bedoeld voor gebruikers van firmware 3.1.2. Na installatie moet je de iPhone of iPod Touch opnieuw opstarten voordat deze door iTunes herkend wordt als een apparaat waar iPhone OS 3.1.3 op geïnstalleerd staat.

Met dank aan Eric voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2013 om 15:43
Categorie
Jailbreak
44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.