Apple brengt iPhone SDK 3.2 Beta 4 uit

Apple heeft iPhone OS 3.2 SDK Beta 4 uitgebracht. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars die voor de iPad applicaties willen maken. In het iPhone Dev Center zijn SDK en changelog te vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sdk iphoneApple heeft vandaag de vierde betaversie van de iPad SDK 3.2 uitgebracht. Het is twee weken geleden dat de vorige betaversie verscheen. Helaas hebben iPhone-ontwikkelaars er niets aan, want de nieuwe SDK is volledig gericht op ontwikkelaars die met de iPad bezig willen gaan. Als betalende iPhone-ontwikkelaar heb je toegang tot de changelog en de SDK zelf, via het iPhone Dev Center. Mochten er nog spannende ontdekkingen worden gedaan, dan laten we dat alsnog weten.


De vierde beta bevat een fix voor de bookmarkfunctie in Safari. Wat ook opvalt is dat het tabblad Camera uit de applicatie Photos is verdwenen. Door dit tabblad dachten velen dat Apple de iPad op het laatste moment nog van een camera zou voorzien. In de release notes legt Apple nu uit:

The Camera tab represents photos available via the Camera Connection Kit for iPad, and is not relevant for the Simulator. The Camera tab will disappear after a few seconds.

iphone os 3.2 beta 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 maart 2010 om 8:27
Categorie
Apps
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.