VIP-spotting: Steve Jobs was in Londen

Steve Jobs dook afgelopen zondag op in de Apple Store in Londen. Volgens de geruchten om de onderhandelingen met een Europese partner af te ronden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store in LondenSteve Jobs was afgelopen zondag in de Apple Store aan Regent Street in Londen. Dat leidde natuurlijk meteen tot geruchten dat de iPhone-aankonding in Engeland eraan zit te komen, zeker omdat de Regent Street Concierge Bar volgende week maandag (16 juli) gesloten is.

Steve Jobs zou in Londen zijn om de laatste hand te leggen aan de onderhandelingen met een Europese iPhone-partner. Dat zou dan O2 moeten worden, aangezien Vodafone vanwege de hoge eisen van Apple is afgehaakt. Apple wil een “significant deel” van de iPhone-omzet en wil ook de content op het apparaat beperken.

Maar wat heeft het sluiten van de Concierge Bar te maken met een iPhone-aankondiging? Bij de Concierge Bar kun je om hulp vragen als je de weg kwijt bent in de toch tamelijk minimalistisch ingerichte Apple Store. Het zou logischer zijn om de Genius Bar te sluiten, waar mensen uitleg kunnen krijgen over het gebruik van hun Mac. Gek genoeg zijn op 16 juli wel gewoon workshops gepland in de Apple Store aan Regent Street.

Wat ons in dit hele verhaal vooral verbaasde, is dat de VIP-spotting werd gedaan door iemand die een website over Apple Stores heeft gemaakt. De winkel aan de Londense Regent Street is de eerste Apple Store van Europa. Het werd op 20 november 2004 geopend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:58
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.