Verkoopstart iPhone 3GS in Almere: eerste 200 kopers van iPhone 3GS krijgen accessoirepakket

T-Mobile heeft meer details gegeven over de verkoopstart op 26 juni 2009 in Almere. Daar krijgen 200 kopers meteen hun toestel mee naar huis. Vanaf 7:00 uur kun je terecht in een speciaal T-Mobile Hotel ter plekke.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile verkoop
We hadden eerder al verteld dat T-Mobile op 26 juni 2009 ‘s ochtends vroeg in Almere evenement organiseert waar de eerste 200 exemplaren van de iPhone 3GS verkocht zullen worden. Vanaf 7:00 uur ‘s ochtends gaan in Almere de deuren van het tijdelijk ingerichte T-Mobile Hotel open. De operator belooft dat het wachten op de nieuwe iPhone spectaculair en bijzonder gaat worden. Het evenement vindt plaats bij de T-Mobile Shop aan de Traverse 3 in Almere, waar 200 mensen de iPhone 3GS direct meekrijgen en ook nog een gratis accessoirepakket van €39,95 mee naar huis mogen nemen.

t-mobile shop almere

Mochten er gewonden vallen, dan is het ziekenhuis in ieder geval dichtbij. Het evenement vindt niet plaats in de T-Mobile Shop zelf, maar in het nabijgelegen Forum.

check-inIn totaal zijn er 200 toestellen in 16GB- en 32GB-uitvoering verkrijgbaar, zowel in wit als in zwart (de verhouding is niet bekend). Het wachten wordt aangenaam gemaakt met een tijdelijk hotel, vlakbij de T-Mobile Shop. Kopers melden zich bij de balie van het hotel, waar ze zich inschrijven en waar ze een sleutelkaart ontvangen. Daarna kun je plaatsnemen in de lobby, waar je onderuitgezakt kunt wachten op de verkoopstart, voorzien van licht- en geluidseffecten.

De verkoop start om 9:30 uur. Omdat alle gegevens van de kopers al in het T-Mobile-systeem zijn verwerkt kunnen zij daarna meteen hun toestel afhalen en de hele vrijdag van hun nieuwe toestel genieten.

Nog even samengevat zodat je vrijdag met je slaperige hoofd niet op de verkeerde plek bent:

  • Bestudeer vooraf de beschikbare toestellen en abonnementen.
  • Leg donderdagavond alle benodigde spullen klaar (bankpas, legitimatie).
  • Vrijdag om uiterlijk 7:00 uur moet je bij Traverse 3 in Almere zijn.
  • Om 9:30 uur is de verkoopstart en krijg je je toestel uitgereikt.

Geen zin om vroeg op te staan? Je kunt de iPhone 3GS ook online bestellen (via: Shop > Apple iPhone).

Alle details over het evenement zijn te lezen op de blog van T-Mobile.

Leuk detail, gezien door tipgever Bas: in de iPhone-afbeelding bovenaan dit nieuwtje is het operatorlogo van T-Mobile er achteraf op nogal slordige wijze in gephotoshopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:09
Categorieën Providers, Round-up
Onderwerpen evenement, lancering, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.