Vanavond om 20:30 uur presentatie van iPhone Dev Team

Het iPhone Dev Team geeft vanavond in Berlijn een presentatie over het hacken van de iPhone. Drie leden (MuscleNerd, pytey en planetbeing) vertellen over hun bezigheden en laten hopelijk de demo nog een keer zien.

chaos_communication_congressVoor wie maar geen genoeg kon krijgen van de unlock-demonstratie van MuscleNerd: vanavond om 20:30 uur vindt in Berlijn een presentatie van het iPhone Dev Team plaats.

Wie er niet bij kan zijn, kan vanaf 20:30 uur via streaming video meekijken naar een livestream van de presentatie:

mms://streaming-25c3.fem-net.de/saal1

Je hebt hiervoor VLC (Mac/Windows) of Windows Media Player (Windows) nodig. De presentatie gaat overigens over veel meer dan het unlocken van de iPhone 3G. Teamleden MuscleNerd, pytey en planetbeing zullen in hun presentie ook aandacht besteden aan de voorgeschiedenis en het hacken van de iPhone in het algemeen. De titel van de presentatie luidt: Hacking the iPhone – Pwning Apple’s Mobile Internet Device. Klinkt dat spannend, dan moet je vanavond Shrek en Toppers 2008 maar even overslaan en met de laptop op de bank naar de verrichtingen van het Dev Team gaan kijken. Volgens de planning duurt de presentatie ongeveer een uur. Wie nog snel naar Berlijn wil afreizen om er live bij te zijn betaalt €30 voor een dagkaart.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2008, 13:07
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.