Vanavond live voetbal kijken op je iPhone via Sport1

Sport1 lanceert vanavond de live dienst waarmee je via streaming video voetbalwedstrijden op de iPhone kunt kijken. De dienst kost 1,99 euro en geeft ook toegang tot (bijna-)live doelpunten van de UEFA Champions League en Premier League.

sport1 iphoneSport1 heeft de afgelopen tijd voetbalwedstrijden uitgezonden via de mobiele website. Na maanden testen gaat de (betaalde) dienst vanaf vanavond officieel van start met een topwedstrijd: Barcelona – Inter Milan om 20:30 uur. Op je iPhone is de voetbalwedstrijd via streaming video live te bekijken, door in je mobiele browser naar m.live.sport1.nl te gaan. Je betaalt voor het live-pakket €1,99 waarbij je ook toegang hebt tot de (bijna-live) videoclips van doelpunten uit de UEFA Champions League en Premier League.

De dienst is afgeleid van de live streaming-dienst die Sport1 al ruim een jaar aanbiedt via sport1.nl/live. Om het gebruikers makkelijk te maken gebruiken ze dezelfde accountgegevens en betalingsstructuur voor internet en mobiel.

Wat heb je nodig om live voetbal te kunnen kijken?

  1. Een smartphone die videostreaming aankan. Bij voorkeur met een groot scherm, zoals de iPhone, een Android-toestel of BlackBerry Bold.
  2. Wi-Fi of een data-abonnement met voldoende netwerkdekking.
  3. Een account bij Sport1 met voldoende saldo (op te waarderen met je creditcard of iDeal).

Via Mobile LIVE van Sport1 kun je de komende week onder andere kijken naar Bayern – Maccabi (woensdag), Everton – Liverpool (zondag) en Barcelona – Real Madrid (zondag).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2009, 16:27
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.