USB Fever verkoopt Sim Eject Tool voor $3

USBFever brengt de iPhone SIM Eject Tool uit voor $3. De prijzig? Maar deze heeft een dubbele functie en is goedkoper dan de i-Close!

Sim Eject ToolIedereen moest lachen om de SIM Eject Tool, die Apple bij de eerste generatie iPhone meestuurde na een reparatie. Veel meer dan een veredelde paperclip stelde het niet voor. Bij de iPhone 3G wordt het SIM Eject Tool zelfs standaard in de verpakking meegeleverd. Toch ziet USB Fever nog mogelijkheden om een slaatje te slaan uit een vrijwel waardeloos product: ze hebben de SIM Eject Tool opnieuw uitgevonden, in een variant die je in de headsetpoort van de iPhone kunt bewaren. Alleen geschikt voor mensen die nooit muziek luisteren en bijna dagelijks hun simkaart omwisselen.

Nu zou je kunnen denken: met een paperclip lukt het ook, dus zo’n SIM Eject Tool van USBFever is eigenlijk een dure en overbodige aanschaf. Maar da’s niets te kort door de bocht, want misschien herinner je je nog dat er bij de eerste generatie iPhone daadwerkelijk mensen die voor €3 de i-Close kochten, een rubberen afdekdopje voor de headset-opening. Daarmee kon je voorkomen dat er vuil in terechtkwam.

De SIM Eject Tool is dan eigenlijk een betere koop: het sluit je headset-poort af, hij heeft een bonusfunctie als simprikker en hij is ook nog goedkoper (omgerekend maar €2). Kortom: je zou wel gek zijn als je dit Zwitserse zakmes voor de simswapper niet in je winkelmandje gooit! Wat zouden de productiekosten van zo’n dingetje zijn… een cent?

Via: Gizmodo
Een tip van Jonathan, dankjewel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2008, 11:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.