Toch officiële ondersteuning 3rd party software in iPhone?

Apple is mogelijk toch op zoek naar intern personeel die ondersteuning voor 3rd party software voor de iPhone moet ontwikkelen. De baanomschrijving staat momenteel online op de vacaturepagina van Apple.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple zoekt personeel voor ontwikkeling 3rd party softwareApple is continu op zoek naar goed personeel. Voor de lancering van de iPhone waren ze bijvoorbeeld op zoek naar gekwalificeerde supportmedewerkers. Op dit moment heeft Apple online ook weer de nodige iPhone-gerelateerde vacatures open, waaronder een vacature voor iPhone Application Framework Engineers. Komt er dan ondersteuning voor third party software in de iPhone?


Gek genoeg staat de vacatureomschrijving voor de iPhone Application Framework Engineer nog steeds op de banenpagina van Apple, maar is bijbehorende pagina met de werkomschrijving niet meer beschikbaar: “This job is no longer posted”. Vacature vervuld of een interne blunder? Maar in dat geval is het gek dat de linktekst gewoon nog zichtbaar is. Het zou mooi zijn als Apple toch gehoor geeft aan de luide roep om ondersteuning voor externe software. Apple zoekt overigens nog veel meer iPhone-personeel. Je kunt aan de slag als iPhone Performance Automation and Tools Engineer, iPhone Telephony and Network Engineer, Phone Telephony Embedded SW Engineer, Phone Tools Software Engineer—iPhone, iPhone Visual Designer, iPhone Wireless Engineer en een Senior Engineer, iPhone Mail Application. Mocht het aangename klimaat in Cupertino, California je aanspreken, voldoe je aan een van de eisen en wil je wat nauwer betrokken zijn bij de ontwikkeling van de iPhone, dan is dit je kans.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 15:58
Categorieën Apps, iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.