Tinbu gaat 6 interactieve webapps voor de iPhone uitbrengen

Ontwikkelaar Tinbu kondigt nu alvast aan dat ze vanaf 1 mei zes interactieve iPhone-applicaties gaan uitbrengen met populaire content zoals badpakmodellen, horoscoop, loterij-uitslagen, weersinfo en benzineprijzen.

Tinbu, 6 interactieve webapplicaties voor iPhoneSoms kun je er niet vroeg genoeg bij zijn: ontwikkelaar Tinbu is van plan om vanaf 1 mei een reeks meertalige, aanpasbare webapplicaties voor de iPhone te ontwikkelen die betrekking hebben op populaire onderwerpen als weersverwachting, loterijen en horoscopen. Tinbu gebruikt daarvoor een gepatenteerde technologie om bijvoorbeeld de weersinformatie, fitnessvideo’s, benzineprijzen, badpak van de dag, loterij-uitslagen en dergelijke mobiel beschikbaar te maken. Meertalig houdt overigens niet in dat wij er iets aan hebben: de modules zullen aanvankelijk beschikbaar zijn in Engels en Spaans. Later komen er ook Duitstalige versies.

Wat er nu eigenlijk bijzonder is aan de technologie die Tinbu voor de applicaties gaat gebruiken is niet helemaal duidelijk: het zou gaan om content die je aan je eigen wensen kunt aanpassen, maar dat is een horoscoop waarbij je aan de hand van je geboortedatum een aangepaste voorspelling te zien krijgt, ook. Voor het toevoegen van nieuwe applicaties zul je echter wel een downloadproces moeten uitvoeren. De applicatie verschijnt dan in het startmenu van de iPhone. Helaas is het persbericht zo noobvriendelijk/nietszeggend geformuleerd opgesteld dat je er moeilijk uit kunt afleiden, of het nu om webclips of echte installeerbare applicaties gaat. Tinbu maakt voor de desktop al een toolbar, waarmee websitebeheerders informatie op hun website kunnen publiceren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2008, 14:45
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.