De geruchtenmachine: $100 korting en firmware 2.0

Opnieuw zijn er geruchten over een mogelijke $100 prijsdaling van de iPhone. Daarnaast zou de volgende versie van de firmware niet het cijfer 1.1.4 krijgen, maar 2.0.

Kristallen bolTwee geruchten doen het altijd goed: onverwachte prijsdaling en aankondigingen van nieuwe firmware. Volgens de Franse site Macbidouille blijkt uit een enquete van Orange in Frankrijk dat de volgende firmware versie 2.0 wordt en naast Flash-ondersteuning ook Copy & Paste, iChat via Wi-Fi en een File Manager bevat. Je zou er zelfs documenten in het nieuwe docx-formaat mee kunnen openen. Achter iClips Management zou mogelijk de nieuwe manier om software via iTunes te distribueren, verborgen kunnen gaan. De Bluetooth-manager wordt ook uitgebreid en ondersteunt daarmee hopelijk meer Bluetooth-accessoires. Of het allemaal waar is? Het lijkt geloofwaardiger dat Apple pas bij de volgende hardware-update (later dit jaar) versie 2.0 van de firmware uitbrengt.

Een ander gerucht gaat opnieuw in de recycling: deze keer komt via Engadget het gerucht, dat er een prijsdaling van $100 op de iPhone en iPod touch aan zit te komen. De 8 GB iPhone gaat dan $299 kosten en de iPod touch met 8 GB kost dan nog maar $199. Ook dat klinkt onwaarschijnlijk: logischer lijkt dat er een 32 GB iPhone bijkomt, die voortaan voor de prijs van een 16GB iPhone wordt verkocht, maar dat zou wel erg snel na de introductie van het 16GB-model zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2008, 15:01
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.