Thiphone: iPhone-houder voor je bovenbeen

Stel je voor dat je een filmpje wil kijken op je iPhone en tegelijkertijd je handen gebruiken voor iets anders. Dan koop je een iPhone-houder voor je bovenbeen: de Thiphone.

Thiphone1Stel je voor dat je een filmpje wil kijken op je iPhone en tegelijkertijd je handen gebruiken voor iets anders. Wat doe je dan? Je iPhone op tafel leggen is geen optie, want dan krijg je pijn in je nek. Als je hem lang vasthoudt, krijg je kramp in je armen. Dan maar op je bovenbeen, moet de bedenker van de Thiphone hebben gedacht.

Met deze houder kan je je iPhone aan je bovenbeen bevestigen. De Thiphone bevat een zuignap die je iPhone vasthoudt, waardoor je hem 360º kunt draaien en in alle standen kunt gebruiken.

De maker geeft op zijn site zelf voorbeelden voor toepassingen van de Thiphone. De iPhone-houder zou bijvoorbeeld handig kunnen zijn voor automobilisten: je kunt snel de telefoon opnemen zonder dat je hoeft te zoeken naar je iPhone. Of als je in het vliegtuig zit: je hebt je handen vrij en de houder staat altijd naar je gezicht toe gericht.

De Thiphone is er in drie verschillende kleuren: zwart, rood en roze. Je kunt hem kopen voor $29,95 (verzendkosten niet inbegrepen).

(via: TUAW en Thiphone.com)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2009, 18:55
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.