TeeVee 3: bekende serie-app nu ook voor iPad

TeeVee voor iOS is nu universeel en ondersteunt de iPad. TeeVee 3 introduceert bovendien synchronisatie met trakt.tv.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TeeVee 3 teaserSerie-app TeeVee is onder iOS-gebruikers één van de fijnste manier om gekeken afleveringen bij te houden, maar tot nu toe was de app beperkt tot de iPhone en iPod touch. Daar is vandaag verandering in gekomen: TeeVee heeft een grote 3.0-update gekregen, waarmee de app eindelijk universeel is geworden. In een lijst aan de linkerzijde van het iPad-scherm zie je alle series die je volgt en wanneer er een nieuwe aflevering wordt uitgezonden. Tap je op één van de series, dan krijg je aan de rechterzijde meer informatie te zien.

De 3.0-versie van TeeVee beperkt zich niet alleen tot een nieuw iPad-ontwerp. De ontwikkelaar zegt nu meer gebruik te maken van iOS 7-vernuftigheden, waardoor de app ook op de achtergrond ververst. Hierdoor kan TeeVee 3 op de achtergrond je seriedatabase automatisch synchroniseren met trakt.tv, waar in deze update ook ondersteuning voor is toegevoegd. Trakt was al aanwezig in TeeVee, maar was hiervoor enkel een database met series.

Synchronisatie via trakt.tv maakt het mogelijk om gekeken afleveringen af te strepen in een andere app, zodat ze automatisch in TeeVee 3 worden gemarkeerd als bekeken. Hierdoor werkt de app goed samen met bijvoorbeeld iTV Shows, maar ook met trakt-ondersteunende mediaspelers. Speel je bijvoorbeeld een serie af in Infuse voor iOS, dan wordt deze automatisch afgevinkt op trakt als je klaar bent.

Downloaden: TeeVee 3 (€2,69, universeel, iOS 7.0+)

TeeVee 3 iPad screenshot

De App Store heeft kuren. Het kan even duren tot de 3.0-update ook bij jou verschijnt.

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:05

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.