Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Pingpong je vrienden omver in de multiplayer-update van Table Tennis Touch

Tafeltennisgame Table Tennis Touch heeft een grote update gekregen waardoor je het nu ook tegen vrienden en onbekenden op kan nemen in een lokale en online multiplayer mode.

Table Tennis Touch-icoon.De App Store staat vol met tafeltennisgames, maar er is er één die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Table Tennis Touch ziet er niet alleen erg mooi uit, maar zit ook vol met allerlei opties. De grote 2.0-update brengt een volledig nieuwe multiplayer-mode, waardoor je het niet alleen lokaal maar ook online op kan nemen tegen andere spelers.


Multiplayer lokaal en online
Dankzij Table Tennis Touch 2.0 kun je je virtuele tafeltennisskills aan de rest van de wereld laten zien. De game maakt gebruik van Game Center om online spelers te zoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om het op lokaal niveau tegen vrienden op te nemen. Heb je een vriend die een Android-toestel gebruikt, dan is dat geen probleem want zelfs dan kan je het lokaal tegen elkaar opnemen. Bovendien kun je nog enkele instellingen aanpassen, zoals de snelheid van het spel.

Table Tennis Touch Glass Table-minigame.

Naast de multiplayer mode heeft de game nog enkele nieuwe functies gekregen. Zo kun je het tegen een vriend of vriendin opnemen in de multiplayer minigame Glass Table. Hierin gaat het om het behalen van zoveel mogelijk punten door de bal precies op de targets te mikken. Ook is er een nieuw leaderboard voor de multiplayer mode die je kunt beklimmen met het winnen van Prestige.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bovendien is de locatie Bounce toegevoegd, een echte locatie waar ook de tafeltennis-finales van de Olympische Spelen van 2012 gehouden werden en kun je je bat uitrusten met nieuwe skins. Tot slot zijn er Player Cards toegevoegd waarmee je je land kan vertegenwoordigen en is de app geoptimaliseerd voor iOS 9 en zijn de graphics verbeterd.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 oktober 2015 om 19:33
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.